Een sterk logo 

Het visuele imago van uw bedrijf

Een logo moet krachtig, tijdloos en creatief, doch minimalistisch zijn. Het logo visualiseert het imago van uw bedrijf. Het is het gezicht van jouw product of dienst. Bij de eerste blik moet het logo reeds iets vertellen over jouw merk of bedrijf. Het is essentieel, omdat een logo een symbool is dat zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen. Een logo kan bestaan uit een beeldmerk, een woordlogo of een combinatie van beiden. Met een sterk logo en een consistente huisstijl kan jouw organisatie zich onderscheiden van de concurrentie. Met een doordachte visuele communicatie positioneer je jouw merk of dienst sterk in de markt.

Voor groot en klein

Start-ups en gevestigde bedrijven

Voor start-ups is het  belangrijk om voldoende aandacht te besteden aan het ontwerp van een sterk logo. Hoewel een logo lange tijd moet meegaan, is het voor elke onderneming, groot of klein, belangrijk om om de zoveel jaar een rebranding, een opfrissing te doen van het bestaande logo en huisstijl. Op deze manier kunnen de kernwaarden van de organisatie terug in de kijker gezet worden voor de buitenwereld.

Wil jouw onderneming zich ook onderscheiden van de concurrentie? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen voor meer info of een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.