grafisch DNA 

Persoonlijke aanpak

Wat vertelt jouw merk? Wat is de kracht van jouw zaak? Samen gaan we op zoek naar het grafische DNA van jouw bedrijf. Via een weldoordachte vormentaal die consequent wordt toegepast, zetten we jouw merkidentiteit in de kijker. Dit om de aandacht van bestaande klanten te behouden en om nieuwe klanten aan te trekken. 

Wil jij ook nét dat verschil maken met een nieuwe huisstijl voor jouw organisatie, merk of dienst? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen voor meer info of om een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen.

uw merk

Wij ontwerpen uw huisstijl

De ontwikkeling van een volledige huisstijl, de rode draad in de communicatie van jouw onderneming, is zeer belangrijk om een merkidentiteit te bekomen. Dit weerspiegelt zich consistent in het logo, de stijl van grafische elementen, het kleurgebruik, lettertypes, … Het ontwerpen van een huisstijl gaat van het ontwerpen van een logo, naamkaartjes, briefpapier, bedrukking van zakken, bedrijfskledij, beletteringen, verpakkingen, advertenties, email handtekeningen etc.

Voor het drukwerk wordt samengewerkt met de beste leveranciers, die elk hun eigen specialiteit hebben.

maak indruk

De uitstraling van uw bedrijf

In de afwerking van het drukwerk wordt er veel aandacht besteed aan papierkeuze en speciale druktechnieken. Dasi kan het volledig proces verzorgen, van bij het ontwerp tot aan de levering van de afgewerkte producten. Wij werken samen met verschillende leveranciers, die elk hun eigen specialisatie hebben. Dasi doet steeds een kwaliteitscontrole zodat u als klant gerust kan zijn van een goed resultaat.