visuele Communicatie

Laat uw event in het oog springen

Dasi gaat op zoek naar het grafische DNA van jouw event. Via een weldoordachte vormentaal die consequent wordt toegepast, zetten we jouw activiteit in de kijker. De initiële visuele communicatie moet ervoor zorgen dat mensen worden geprikkeld om deel te nemen aan het event dat jij organiseert. Geen onbelangrijk onderdeel dus. Dit kan gaan van het ontwerpen van een campagnebeeld, flyers, folders, affiches, begeleidende brochures, bedrukking van gadgets etc. Kortom, de ontwikkeling van een volledige huisstijl die doorheen de ganse communicatie wordt doorgetrokken. Op deze manier creëer je een rode draad doorheen de beleving van het event.

Van A tot Z

Drukwerk tot in de puntjes

In de afwerking wordt er veel aandacht besteed aan papierkeuze en druktechnieken. Dasi kan het volledige proces verzorgen, van bij het ontwerp tot aan de levering van de afgewerkte producten.

Er wordt samengewerkt met verschillende leveranciers die elke hun specialiteit hebben. Naargelang het drukwerk dat er nodig is, wordt de juiste partner gekozen.

Wil jij ook nét dat verschil maken met jouw event? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen voor meer info of om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.