Letterpress 

Unieke geboortekaartjes

Geboortekaartjes gedrukt in letterpress zijn een feest voor alle zintuigen. Oude drukpersen uit de jaren '50 worden in diverse drukkerijen terug van onder het stof gehaald. Door de kracht van de degel waarmee de clichés in het papier gedrukt worden, ontstaat er voelbaar reliëf in het papier. Er kan gedrukt worden op zeer dik en stevig papier, waardoor het resultaat nog authentieker en nog tactieler wordt.

Voor wie de geboorte van hun nieuwste telg in stijl wil communiceren, zal een geboortekaartje op maat in letterpress een feest zijn. 

ambacht

Uniek voor elke baby

Alle tekeningen die gebruikt worden in de ontwerpen zijn steeds van eigen hand. Vaak worden ze ambachtelijk met de hand getekend en daarna gedigitaliseerd. Soms worden ze ook rechtstreeks digitaal getekend. Geen aangekochte beelden dus, maar volledig maatwerk, helemaal naar jullie wensen. Unieke geboortekaartjes voor unieke baby's. 

Om elk kaartje voldoende aandacht te kunnen geven in de ontwerpfase en een tijdige levering van alle extra's, is het aangewezen om 3 tot 4 maanden tijd te rekenen voor het hele proces.

Wat zij zeggen...

Enkele ervaringen van klanten

 

Daisy

" OOh de tekening is prachtig! Ik kreeg tranen in de ogen :-) Het is exact zoals we in gedachten hadden"

-------

Sofie

"Heel fijn contact! Silke antwoordt snel, luistert goed naar alle wensen en is heel behulpzaam! Maar het belangrijkste: we waren ontzettend tevreden met het eindresultaat!"

-------

Sophie

"Super vriendelijk onthaal, luistert goed naar de wensen van haar klant en levert een prachtig eindresultaat! Wij zijn heel tevreden!"

-------

Eline

"Orginele en persoonlijke ontwerpen, zeer snelle en vlotte service.
Hele tevreden met onze geboortekaartjes - Bedankt!"