Maatwerk 

Uniek huwelijksdrukwerk

Jullie grote dag begint bij het verzenden van een huwelijksuitnodiging. Deze mag dus zeker indruk maken bij de genodigden! Elk bruidspaar is uniek, daarom verdient elk stel een unieke aanpak. Tijdens een persoonlijk gesprek bekijken we samen wat jullie wensen zijn. Aan de hand van het thema of de sfeer van jullie feest, bepalen we welke soort uitnodiging het beste bij jullie zou passen. Dit kan gaan van strakke, pure ontwerpen tot eerder romantische ontwerpen.

Tekeningen wordt steeds ambachtelijk met de hand getekend en geschilderd. Dasi werkt een  totaalconcept uit voor jullie huwelijksdrukwerk zoals bijvoorbeeld save the dates, huwelijksuitnodigingen, tafelnamen, menukaarten, naamkaartjes, ceremoniekaarten, misboekjes, welkomstborden etc..

Voor het drukwerk wordt samengewerkt met diverse leveranciers.

wedding industry awards

Awards Grafische Vormgeving

In 2019 én 2020 won Dasi een WIA; een Wedding Industry Award, in de categorie Graphic Design! Deze uitreiking wordt georganiseerd door HL België. Elke jaar worden de beste leveranciers verkozen in de verschillende categorieën van de huwelijkssector door een jury en door een stemmingssysteem.  

Enkele commentaren van de jury 2020:

‘Het werk getuigd van een zeer grote originaliteit en ook een heel persoonlijke aanpak en contact met de klant.’

‘Voor mij steek je kop en schouder uit boven alle inzendingen.'

Kwaliteitslabel 

House of Weddings

Dasi is officieel Partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel, dat de beste en meest betrouwbare huwelijksleveranciers groepeert in België. Toetreden kan pas wanneer er een grondige kwaliteitsanalyse werd uitgevoerd. Dasi is dan ook trots hier mee deel van te mogen uitmaken.

Lees meer over het Kwaliteitslabel op www.houseofweddings.com. Doe inspiratie op, gebruik de handige tools en wie weet vinden jullie nog interessante leveranciers voor de organisatie van jullie droomhuwelijk.

Wat zij zeggen...

Enkele ervaringen van klanten

 

Aytaç

"Wij hebben onze huwelijkskaarten laten ontwerpen bij Dasi, het resultaat is zelfs mooier geworden dan dat wij in onze gedachten hadden! Silke Daneels heeft een geweldig oog voor detail, is secuur in haar werk en luistert goed naar alle wensen van jou als klant. Ik heb vele portfolio's bekeken op internet, maar toen ik haar werk zag wist ik gelijk dat ik haar kon vertrouwen in haar talent. We are blown away by the result! Dank je Silke en wij gaan in de toekomst zeker nog vaak gebruik maken van je diensten!"

-------

Davy Achten - Alle Gebeure Wedding Planning & Styling

"Silke is een top grafisch ontwerpster om mee samen te werken. Ze luistert zeer goed naar de wensen van de klant. Bovendien werkt ze zeer in detail en krijg je snelle respons en feedback van haar."

-------

Absolutely Fabulous Weddings

"Fijne grafische ontwerpster om mee samen te werken. Steeds professioneel én de spontaniteit ontbreekt niet! Daarnaast is Silke accuraat en volgt ze alles goed en snel op."

-------

Esmeralda

"Wij hebben zowel onze huwelijksuitnodigingen als de bedankingskaarten laten ontwerpen door Silke. Haar luisterend oor en grote bekwaamheid hebben ervoor gezorgd dat het een super origineel en prachtig resultaat is geworden. Familie en vrienden waren het er allemaal over eens dat ze zoiets moois en origineel nog nooit hadden gezien. Iedereen zei dat dit op ons lijf gemaakt was. Dit kan alleen als je naar 'je klant' luistert en hem aanvoelt. We worden er nog vaak over aangesproken. Er zijn verschillende vrienden die het nog steeds op hun kast hebben staan omdat ze het zo mooi vinden. Wij bevelen Dasi aan! Bedankt Silke voor dit prachtig kunstwerkje."

-------

Sentimiento Weddings & Events

"Silke een super toffe grafisch ontwerpster om mee samen te werken! Heel professioneel en levert uitstekend werk! Zowel mijn bruidsparen als ik zijn heel tevreden over haar werk! Ze luistert naar al de wensen en realiseert deze steeds. Liefs, Sentimiento"

-------

Mandy Denolf

"Superblij met onze trouwuitnodigingen! Ze wist meteen wat we ons voorstelden bij het eerste gesprek. Na ontvangst van het design via email waren wij helemaal verkocht! Prijs kwaliteit is super."