digitaal drukwerk 

Unieke geboortekaartjes

Elk ontwerp en druk van een  geboortekaartje wordt met evenveel zorg en liefde uitgevoerd. In samenspraak met jullie,  de ouders, komen we tot een concept voor het geboortedrukwerk. Het geboortekaartje wordt volledig op maat ontworpen.  Vaak hebben de ontwerpen voor digitaal drukwerk een nostalgische, retrosfeer. 

 

Verschillende soorten suikerbonendoosjes, zakjes, sluitstickers en dergelijke kunnen het geheel afmaken. Dasi verzorgt het volledig proces, van bij het ontwerp tot aan de levering van het afgewerkt product. Het resultaat is steeds sprankelend, fris en exclusief. 

ambacht

Maatwerk voor elke baby

Alle tekeningen die gebruikt worden in de ontwerpen zijn steeds van eigen hand. Vaak worden ze ambachtelijk met de hand getekend en daarna gedigitaliseerd. Soms worden ze ook rechtstreeks digitaal getekend. Collages worden gemaakt met oude afbeeldingen gecombineerd met eigen tekeningen. Geen aangekochte beelden dus, maar volledig maatwerk, helemaal naar jullie wensen. Unieke geboortekaartjes voor unieke baby's. 

Wat zij zeggen...

Enkele ervaringen van klanten

 

Leen

"Was zo blij toen ik het ontwerp zag, emotioneel ook. Traantjes in de ogen van blijdschap, omdat het helemaal was hoe het in mijn hoofd zat.😃"

-------

Sofie Van Wijk

"Heel fijn contact! Silke antwoordt snel, luistert goed naar alle wensen en is heel behulpzaam! Maar het belangrijkste: we waren ontzettend tevreden met het eindresultaat!"

-------

Sophie

"Super vriendelijk onthaal, luistert goed naar de wensen van haar klant en levert een prachtig eindresultaat! Wij zijn heel tevreden!"