Foliedruk 

Unieke geboortekaartjes

Geboortekaartjes gedrukt met foliedruk in letterpress geven een extra vleugje stijl aan uw geboortekaartjes. Oude drukpersen uit de jaren '50 worden in diverse drukkerijen terug van onder het stof gehaald. Op deze persen drukken ze goud, zilver, roosgoud, brons etc. met hotfoil. De folie wordt dus door middel van warmte op het papier gedrukt. Er kan gedrukt worden op zeer dik en stevig papier, waardoor het resultaat nog authentieker en nog tactieler wordt. Er is keuze uit verschillende kleuren papier. Foliedruk kan ook op dunner papier gedrukt worden in combinatie met digitale druk.

Voor wie de geboorte van hun nieuwste telg in stijl wil communiceren, zal een geboortekaartje op maat met een glanzende folie een waar feest zijn. 

ambacht

Uniek voor elke baby

Alle tekeningen die gebruikt worden in de ontwerpen zijn steeds van eigen hand. Ze worden ambachtelijk met de hand getekend en daarna gedigitaliseerd. Soms worden ze ook rechtstreeks digitaal getekend. Geen aangekochte beelden dus, maar volledig maatwerk, helemaal naar jullie wensen. Wanneer deze gedrukt worden met een metallic folie, dan geeft dit een extra luxueuze uitstraling! Unieke geboortekaartjes voor unieke baby's. 

Om elk kaartje voldoende aandacht te kunnen geven in de ontwerpfase en een tijdige levering van alle extra's, is het aangewezen om 3 tot 4 maanden tijd te rekenen voor het hele proces.

Wat zij zeggen...

Enkele ervaringen van klanten

 

Leen

" Was zo blij toen ik het ontwerp zag, emotioneel ook. Traantjes in de ogen van blijdschap, omdat het helemaal was hoe het in mijn hoofd zat. 😃"

-------

Karolien

"De kaartjes zijn prachtig! Daar gaat héél veel positieve commentaar op komen!

Ik kan niet wachten om ze op te sturen."

-------

Wendy

"Als Oma's tranen in de ogen hebben van de kaartjes dan is het een schot in de roos, toch? We vinden het echt prachtig!! Dankjewel!! We weten je te vinden bij baby 2."