tentoonstelling 

Grafisch luik scenografie

Jouw organisatie organiseert een tentoonstelling. In overleg gaat Dasi op zoek naar het grafische DNA van jouw expo. Via een weldoordachte vormentaal die consequent wordt toegepast, brengen we een rode draad doorheen al het nodige drukwerk.  Dit kunnen de expopanelen zelf zijn, die de eigenlijke tentoonstelling vormen. Alsook panelen die de tentoongestelde attributen versterken met tekst en uitleg. Daarnaast kan het promotiemateriaal hiervoor ook in dezelfde lijn doorgetrokken worden. Denk hierbij aan een campagnebeeld, flyers, affiches, advertenties, begeleidende brochures, etc. Kortom, de ontwikkeling van een volledige huisstijl die doorheen de ganse communicatie van de expositie wordt doorgetrokken. Op deze manier krijg je een rode draad doorheen de beleving van het event.

Van A tot Z

Drukwerk tot in de puntjes

In de afwerking wordt er veel aandacht besteed aan papierkeuze en druktechnieken. Dasi kan het volledige proces verzorgen, van bij het ontwerp tot aan de levering van de afgewerkte producten.

Er wordt samengewerkt met verschillende leveranciers die elke hun specialiteit hebben. Naargelang het drukwerk dat er nodig is, wordt de juiste partner gekozen.

Wil jij ook nét dat verschil maken met jouw tentoonstelling? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen voor meer info of om een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

Meer weergeven