grafisch DNA 

Persoonlijke aanpak

Wat vertelt jouw merk? Wat is de kracht van jouw zaak? In overleg gaat Dasi op zoek naar het grafische DNA van jouw bedrijf. Via een weldoordachte vormentaal die consequent wordt toegepast, zetten we jouw merkidentiteit in de kijker. Dit om de aandacht van bestaande klanten te behouden en om nieuwe klanten aan te trekken. 

Wil jij ook nét dat verschil maken met jouw organisatie en een echte beleving creëren met jouw product of dienst? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen voor meer info of om een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan te vragen.

maak indruk

De uitstraling van uw bedrijf

In de afwerking van het drukwerk wordt er veel aandacht besteed aan papierkeuze en speciale druktechnieken. Dasi kan het volledig proces verzorgen, van bij het ontwerp tot aan de levering van de afgewerkte producten. Wij werken samen met verschillende leveranciers, die elk hun eigen specialisatie hebben.

uw merk

Wij ontwerpen uw huisstijl

De ontwikkeling van een volledige huisstijl, de rode draad in de communicatie van jouw onderneming is zeer belangrijk om een merkidentiteit te bekomen. Dit weerspiegelt zich consistent in het logo, de stijl van grafische elementen, het kleurgebruik, lettertypes, … Dit kan gaan van het ontwerpen van een logo, naamkaartjes, briefpapier, bedrukking van zakken, bedrijfskledij, beletteringen, verpakkingen, advertenties, email handtekeningen etc.

  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

BACK TO TOP

silke@dasi.be   |  +32 (0)474 61 65 13  |  Brasschaat - Antwerpen

Proud member of House of Weddings & Salino

Algemene voorwaarden & Privacyverklaring