Maatwerk 

Persoonlijke, unieke aanpak

Jullie grote dag begint bij het verzenden van een huwelijksuitnodiging. Deze mag dus zeker indruk maken bij de genodigden! Elk bruidspaar is uniek, daarom verdient elk stel een unieke aanpak. Tijdens een persoonlijk gesprek bekijken we samen wat jullie wensen zijn. Aan de hand van het thema of de sfeer van jullie feest, bepalen we welke soort uitnodiging het beste bij jullie past. Dit kan gaan van puur typografische ontwerpen tot eerder romantische ontwerpen.

Tekeningen wordt steeds ambachtelijk met de hand getekend. 

Dasi werkt een  totaalconcept uit voor jullie huwelijksdrukwerk zoals bijvoorbeeld save the dates, huwelijksuitnodigingen, tafelnamen, menukaarten, naamkaartjes, ceremoniekaarten, misboekjes, welkomstborden etc..

Technische kwaliteit en uitstraling staan hierbij voorop.

wedding industry award

Bekroning grafisch werk

In februari 2019 won Dasi de allereerste WIA, Wedding Industry Award, in de categorie Graphic Design! Dit event wordt georganiseerd door HL België. Er worden prijzen uitgereikt in de verschillende categorieën die aan bod komen in de huwelijkssector. De uitreiking van 2019 vond plaats tijdens een gala-avond in het Kasteel van Leeuwergem.  

Wil jullie ook nét dat verschil maken met stijlvol huwelijksdrukwerk? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen voor meer info of een vrijblijvend kennismakingsgesprek in te plannen.

Kwaliteitslabel 

House of Weddings

Dasi is officieel Partner van het House of Weddings Kwaliteitslabel, dat de beste en meest betrouwbare huwelijksleveranciers groepeert in België. Lees alles over het Kwaliteitslabel op www.houseofweddings.com. Doe inspiratie op, gebruik de handige tools en wie weet vinden jullie nog andere interessante leveranciers.

Wat zij zeggen...

Enkele ervaringen van klanten

 

Aytaç Koca

"Wij hebben onze huwelijkskaarten laten ontwerpen bij Dasi, het resultaat is zelfs mooier geworden dan dat wij in onze gedachten hadden! Silke Daneels heeft een geweldig oog voor detail, is secuur in haar werk en luistert goed naar alle wensen van jou als klant. Ik heb vele portfolio's bekeken op internet, maar toen ik haar werk zag wist ik gelijk dat ik haar kon vertrouwen in haar talent. We are blown away by the result! Dank je Silke en wij gaan in de toekomst zeker nog vaak gebruik maken van je diensten!"

-------

Davy Achten - Alle Gebeure Wedding Planning & Styling

"Silke is een top grafisch ontwerpster om mee samen te werken. Ze luistert zeer goed naar de wensen van de klant. Bovendien werkt ze zeer in detail en krijg je snelle respons en feedback van haar."

-------

Absolutely Fabulous Weddings

"Fijne grafische ontwerpster om mee samen te werken. Steeds professioneel én de spontaniteit ontbreekt niet! Daarnaast is Silke accuraat en volgt ze alles goed en snel op."

-------

Michael Vannieuwenhuyse

"Top adres! Onze uitnodigingen waren gewoon prachtig. Thanks Silke!"

-------

Sentimiento Weddings & Events

"Silke een super toffe grafisch ontwerpster om mee samen te werken! Heel professioneel en levert uitstekend werk! Zowel mijn bruidsparen als ik zijn heel tevreden over haar werk! Ze luistert naar al de wensen en realiseert deze steeds. Liefs, Sentimiento"

-------

Mandy Denolf

"Superblij met onze trouwuitnodigingen! Ze wist meteen wat we ons voorstelden bij het eerste gesprek. Na ontvangst van het design via email waren wij helemaal verkocht! Prijs kwaliteit is super."

  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle

BACK TO TOP

silke@dasi.be   |  +32 (0)474 61 65 13  |  Brasschaat - Antwerpen

Proud member of House of Weddings & Salino

Algemene voorwaarden & Privacyverklaring